DanskEnglishStrandgaardenHotelletRestaurantenAktiviteterSpaKontaktBooking

 

Aftenmenu på Strandgaarden Badehotel

Souschef Nicholas Højgaard Michaels & Køkkenchef Thomas Wetle Andersen

Foto: Manja Wachsmuth

Aftenens menu:

Fredag den 22 august 2014

Snacks

Læsø Jomfruhummer - Spæd Blomkål - Kernemælk - Strandtrehage

Lun Oksehale Terrin - Andehjerte - Læsø Kantarel

Hvid Chokolade - "Citronfromage"

DKK 395,-

 

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

 

Madanmeldelse

På lørdage uden for "højsæsonen" serverer vi i 5-retters Oplevelsesmenu:

Oplevelsesmenu

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

Frokost

 

KortRejse til LæsøLæsø infoLæsø FilmMaratonFacebook