DanskEnglishStrandgaardenHotelletRestaurantenAktiviteterSpaKontaktBooking

 

Aftenmenu på Strandgaarden Badehotel

Køkkenchef Thomas Wetle Andersen (tv) med årets dygtige team, Matias Haugaard Nielsen, Nicholas Højgaard Michaels & Kamilla Hovensen Kristensen

 

Aftenens menu:

Tirsdag den 15. april 2014

Snacks

Jomfruhummer tatar - Kina radise - Fløde

Brisler - Svampe - Sherry

Rødspætte - Persillesovs - Forår

Hvid Chokolade - Rabarber - Mazarin

 

 Der er allerede udsolgt i restauranten denne aften

Pt. ledige borde fra onsdag den 16. april

 

På lørdage serverer vi i 5-retters Oplevelsesmenu:

Oplevelsesmenu

Bordbestilling anbefales på tlf. 98499035

Frokost

 

KortRejse til LæsøLæsø infoLæsø FilmMaratonFacebook